ویزای D7 پرتغال پس از لغو گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات از برنامه ویزای طلایی محبوبیت پیدا کرد
ویزای D7 پس از لغو گزینه املاک و مستغلات از برنامه ویزای طلایی پرتغال در بین اتباع خارجی ثروتمند محبوبیت پیدا می کند.
ویزای D7 که به اتباع غیر اتحادیه اروپا/منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس اختصاص دارد، اقامت در پرتغال را ارائه می دهد، مشروط بر اینکه متقاضیان درآمد غیرفعال معقولی داشته باشند.
حذف گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات از برنامه ویزای طلایی راه را برای سایر امکانات ارائه اقامت در پرتغال هموار کرده است.
لغو گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات از طرح ویزای طلایی پرتغال باعث شده است که تعداد قابل توجهی از بین المللی ها به ویزای D7 که به ویزای بازنشستگی معروف است نگاه کنند.
به گزارش شنگن.نیوز، گزینه سرمایه گذاری املاک پرتغال، که یکی از معروف ترین گزینه های طرح اقامت از طریق سرمایه گذاری این کشور بود، توسط مقامات پرتغالی در تلاش برای مقابله با بحران مسکن خاتمه یافت.
لغو این مسیر ویزای D7 را در کانون توجه قرار داده است. این نوع ویزا که توسط دولت پرتغال در سال ۲۰۰۷ تأسیس شد، به اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا/ EEA و سوئیس اجازه می دهد تا اقامت پرتغال را به دست آورند، مشروط بر اینکه درآمد غیرفعال کافی داشته باشند.
الزامات برای بهره مندی از ویزای D7 پرتغال
از جمله الزامات بهره مندی از ویزای D7 داشتن درآمد غیرفعال معقول است.
برای واجد شرایط بودن برای ویزای درآمد غیرفعال، متقاضیان باید ۱۸ سال یا بیشتر داشته باشند، دارای سابقه کیفری پاک و دارای بیمه درمانی خصوصی باشند.
درآمد غیرفعال می تواند از اموال منقول، املاک و مستغلات، درآمد اجاره، سرمایه گذاری های مالی یا مالکیت معنوی حاصل شود. حداقل درآمد مورد نیاز برای ویزای D7 این است که متقاضیان حداقل ۸۲۰.۰۰ یورو در ماه دریافت کنند.
ویزای غیرفعال برای دو سال اعتبار دارد و برای سه سال دیگر قابل تمدید است. پس از یک دوره پنج ساله اخذ مجوز اقامت، می توان از دارندگان آن ملزم شد که تبعه پرتغال باشند.
مدت زمان رسیدگی به ویزای D7 حداکثر ۶۰ روز است، مشروط بر اینکه متقاضیان کلیه مدارک مورد نیاز را ارسال کنند.
گزینه های سرمایه گذاری واجد شرایط برای برنامه ویزای طلایی پرتغال
در اکتبر ۲۰۲۳، به دنبال تصویب لایحه «مسکن بیشتر» توسط رئیس جمهور پرتغال، مارسلو ربلو دسوزا، دو مسیر از برنامه ویزای طلایی در تلاش برای مقابله با بحران مسکن حذف شد.
پس از تغییراتی که در ۹ اکتبر ۲۰۲۳ اعمال شد، گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات برای اخذ اقامت و گزینه انتقال مجموعاً ۱.۵ میلیون یورو به حساب بانکی پرتغال در ازای اقامت دیگر در دسترس نیست.
با این حال، اتباع خارجی ثروتمند می توانند از طریق گزینه های زیر اقامت پرتغال را کسب کنند:
حداقل ۵۰۰۰۰۰ یورو در کسب و کار یا شرکت پرتغالی موجود سرمایه گذاری کنید
حداقل ۲۵۰۰۰۰ یورو برای هنر یا بازسازی میراث ملی اهدا کنید
حداقل ۵۰۰۰۰۰ یورو به موسسات تحقیقاتی علمی اهدا کنید
بیش از ۱۱۰۰۰ ویزای طلایی از سال ۲۰۱۲ اعطا شده است
از زمان معرفی برنامه ویزای طلایی، ۱۱۵۳۵ ویزای طلایی برای افراد ثروتمند بین المللی صادر شده است که به طور قابل توجهی به اقتصاد کشور کمک می کند.
تاکنون بیش از ۱۸۰۰۰ خانواده خارجی از طرح اقامت با سرمایه گذاری بهره مند شده اند.
برنامه ویزای طلایی، همراه با برنامه اقامت غیرعادی (NHR) و ویزای B، از جمله معروف ترین گزینه ها برای بین المللی هایی هستند که قصد مهاجرت به پرتغال را دارند.