ترکیش ایرلاینز با وجود تنشهای ژئوپلیتیک جهانی، تنگناهای تولید هواپیما و مشکلات موتور، توانست شتاب رشد خود را بدون وقفه حفظ کند. چابکی و شبکه پروازی گسترده این شرکت نقش مهمی در این دستاورد ایفا کرد و به آن اجازه داد در سه ماهه دوم سال مجموعاً ۲۲.۱ میلیون مسافر را جابجا کند.
داده های اخیر انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (یاتا) نشان می دهد که در حالی که ظرفیت مسافری جهانی به تازگی در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۴ به سطح قبل از همه گیر بازگشته است، خطوط هوایی ترکیش ۳۸ درصد از ظرفیت مسافری خود در سال ۲۰۱۹ فراتر رفته است. این عملکرد قابل توجه موقعیت ما را به عنوان یکی از خطوط هوایی پیشرو در صنعت، حتی در میان تشدید رقابت، مستحکم می کند.
ترکیش کارگو همچنین بخش قابل توجهی از بازار تجارت الکترونیکی را که به سرعت در حال گسترش است در سه ماهه دوم سال جاری از طریق عملیات خود در بزرگترین مرکز بار هوایی اروپا، اسمارتیست، تضمین کرده است.
علاوه بر این، به عنوان یک جایگزین قابل توجه برای کشتیرانی که به دنبال جلوگیری از اختلال در کانال سوئز هستند، ظاهر شده است. در نتیجه، ترکیش کارگو در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رشد سالانه ۳۲ درصدی را در حجم محمولههای حملونقلی تجربه کرده است و بر اساس دادههای یاتا، آن را به جایگاه سومین شرکت بزرگ حملونقل هوایی جهان میرساند.
در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۴، ترکیش ایرلاینز نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش درآمد را تجربه کرد که بالغ بر ۵.۷ میلیارد دلار بود. درآمد مسافران، که ۸۱ درصد از کل را تشکیل میداد، به ۴.۶ میلیارد دلار افزایش یافت که عمدتاً به دلیل مشارکت منطقه خاور دور است. علاوه بر این، درآمد محموله با افزایش قابل توجه سالانه ۴۸ درصدی به ۸۸۵ میلیون دلار رسید. با این حال، سود حاصل از عملیات اصلی با ۲۶ درصد کاهش به ۵۹۱ میلیون دلار رسید که به دلیل فشار رقابتی بر درآمدهای واحد مسافربری و اثرات نامطلوب تورم جهانی بر هزینهها بود.
ترکیش ایرلاینز با استخدام حدود ۹۲ هزار نفر همراه با شرکت های تابعه خود، هدف خود را افزایش ناوگان خود به ۸۰۰ هواپیما تا سال ۲۰۳۳ به عنوان بخشی از استراتژی صدمین سالگرد خود تعیین کرده است. علیرغم مواجهه با چالش در تولید هواپیما، این شرکت هواپیمایی موفق شد تعداد هواپیماهای خود را در نیمه اول سال ۹ درصد افزایش دهد و در مجموع به ۴۵۸ فروند برسد.